Rođena je u Šibeniku gdje je završila srednjoškolsko glazbeno obrazovanje u klasi prof. Marije Sekso. Istovremeno pet godina uči solo pjevanje u klasi prof. Jagode Perković. Studira u Zagrebu kod prof. Harija Guseka, te potom Sretne Meštrovic kod koje i diplomirala te stekla zvanje Akademski muzičar klavirist i profesor klavira.
1994. je proglašena najboljim studentom Sveučilišta u Zagrebu iz šibenskog kraja. Sudjeluje na raznim seminarima klavira i korepeticije. Nastavlja studij savršavanja kod prof. Đorđa Stanettija.
Zapošljava se prvo u glazbenoj školi u Križevcima, a potom u Bjelovaru. Tri godine radi honorarno na Muzičkoj Akademiji kao korepetitor klasama klarineta, saksofona i trombona. Paralelno radi i u glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu. Trenutno je zaposlena u glazbenoj školi Ferdo Livadić u Samoboru, isprva kao korepetitor na puhačkom odjelu, a sada kao profesor klavira i korepetitor klasi pjevača. 2017. je promovirana u zvanje mentora zbog brojnih prvih, drugih i trećih nagrada svojih učenika klavira solo, klavirskog dua te korepeticije na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima. Posebno se ističu apsolutne prve nagrade na međunarodnom klavirskom natjecanju u Sloveniji, Radlje ob Dravi 2018. u četvrtoj kategoriji solo i drugoj kategoriji klavirskih dua. Učestalo sudjeluje kao korepetitor u sklopu Samoborskih glazbenih jeseni.

2015. – 2018. je službeni korepetitor na ljetnoj školi Youngmasters u Samoboru.
2008. – 2012. je voditeljica pjevanja u KUD Oštrc iz Ruda gdje je napravila izlet i u folklorni izričaj.
2014. – 2016. vodi crkveni zbor u Samoborskom Lugu.
2017. do danas vodi pjevanje u FA Sveta Nedelja.
2012. – 2017. je članica višestruko nagrađivane klape Cesarice.