Proljetni seminar Zorana Dukića (gitara) održat će se u Samoboru od 4. – 6. 3. 2017. godine  

zoran-d

Zoran Dukić je nesumnjivo jedan od najvećih gitarista današnjice. Svojim izvedbama hipnotizira podjednako publiku kao i glazbene kritičare. Neumoran tijekom posljednjih desetljeća svirao je na pet kontinenata. Odavno je osvojio sva najvažnija i najuglednija gitaristiička natjecanja na svijetu. Profesor Dukić je posebno omiljen i poznat među gitaristima zbog svoje posvećenosti akademskom radu i studentima gitare. Do sada je podučavao generacije gitarista na visokim glazbenim školama u Haagu, Barceloni i Aachenu Njegove su klase , već niz godina, među najtraženijima u Europi.
Trodnevni seminar koji će održati u Samoboru otvoren je nadarenim učenicima i studentima gitare, ali i njihovim pedagozima.
U sklopu seminara održat će se koncert Youngmasters Excellent na kojem će sudjelovati odabrani aktivni polaznici, prema izboru i glasovima svih sudionika seminara.

Mjesto održavanja seminara je dvorana MMA, Jurjevska 3 i Littera – škola stranih jezika, Ljudevita Šmidhena 20

 

[button link=”http://youngmasters.com.hr/online-prijavnica/prijavnica-proljetni-seminar/” type=”big” color=”purple”] PRIJAVI SE![/button]