Please share your impressions about Youngmasters with us!


  Your Name & Surname (required)

  Country

  Your Email (required)

  Your Comment
  U jednom čarobnom gradu spojila nas je muzika. Želim da se ovakvi trenutci sreće, umetnosti, druženja, muzike često ponavljaju. Divim se ljudima koji pokreću ovakve plemenite ideje, pogotovo u ovom našem današnjem ludom vremenu sa malo pomerenim vrednostima. Živela umetnost i lepota. Vesna, mnogo Vam hvala. Voli Vas Nataša Veljković (predavač majstorskog tečaja klavira)

  Dragoj Vesni, prvoj učiteljici, mentorici i inspiraciji, iskrene čestitke i pohvale za ovaj prekrasan sverastući festival. Posebno mi je drago da se ovakva jedna prekrasna priča razvija u gradu u kojem sam odrasla i baš sam počašćena što imam priliku biti dio nje. Puno puno hvala na svemu!!!
  Morana Pešutić (predavač ljetne škole gitare)  Za mene izvrsno iskustvo! Prekrasan grad, ljudi, uistinu užitak za rad. Nadam se da će tradicija ovog seminara bit vrlo duga jer to uistinu zavrjeđuje. Izuzetno iskustvo za učenike koji ovdje izučavaju sve zahtjeve glazbe ne struke: solističko sviranje, komorno, orkestralno i pratnje (orkestralne). Puno hvala na svemu.
  Davor Kelić (dirigent, voditelj gudačkog ansambla)


  Liebe Vesna,
  ich bin Ihnen zutiefst dankbur fur die Moglichkeit im wunderschonen Samobor an Meisterkursen teilzunehmen und zu spielen. Ich hoffe, dass sich dieses unvergessliche Ereigniss auch in den kommenden Johren wiederholen lasst.“
  Jelicic Christian (polaznik klavirskog masterclassa Nataše Veljković)  Draga Vesna,
  ovdje je odlično. Upoznao sam Maroja i ostale učenike. Prvi sam puta u Samoboru. Kremšnite su odlične, kao i ovaj grad. Hostel je odličan. Igramo biljar cijeli dan. Sa profesorom mi je odlično. Volim svirati klarinet. Sobe su odlične. Svima je bilo odlično na bazenima, pogotovo Maroju.
  Omer Hasanbegović (polaznik klarinetskog masterclassa Mihaela Paara)


  Draga Vesna,
  puno Vam hvala na izvrsnom seminaru u predivnom Samoboru. Prof. Stosiek je fantastičan profesor i čelist i od njega sam čula puno korisnin savjeta. Preporučit ću seminar ostalim kolegama, a i sama se nadam da ću doći opet. 
  Najljepša hvala,
  Danijela Kos (polaznica cello masterclassa Tobiasa Stosieka)


  S čime započeti? KARMEN! Predivna organizacija, profesionalnost i užitak suradnje! Hvala Vam puno, DRAGA VESNA, na svemu. Na ovom festivalu koji mami toliko osmijeha i novih prijateljstva, glazbe i sreće! Divno je vidjeti kako naši mladi kolege uživaju u ovoj prilici i na tom ponosu koji su stekli na vašem festivalu. Želim svu sreću!
  Filip Merčep ( umjetnik sudionik Festivala)


  Draga profesorice, želim vam zahvaliti na predivnom razdoblju ljeta u Samoboru. Bilo mi je jako lijepo, naučila sam od nastavnice Maje, puno toga. Uživala u Samoboru kao nigdje dosad. Jer da nema Youngmastersa ne znam da li bi ikad osjetila čaroliju glazbe u Samoboru. Bilo mi je super i nadam se da ćemo to ponoviti i iduće godine.
  Sara Brkić (polaznica Ljetne škole violine Maje Fleischman)


  Draga prof. Vesna,
  Jako mi je drago da postoji mjesto na ovom svijetu gdje se glazba tako cijeni. Godine nisu važne ni iskustvo. Sve mi je lijepo objašnjeno i nitko nije gledao moje loše stvari nego samo dobro. Našla sam si HRPETINU prijatelja sa kojima imam mogućnost toliko se družiti i razgovarati o istim problemima koje i ja imam. Bilo mi je drago biti dio biti tako nečeg velikog i važnog. Nikada neću zaboraviti ovu godinu. Meni je bilo stvarno najbolje do sada. Ali znam da su sve pretrgli od posla da bi to bilo tako, pa bih ja radije da je meni grozno, a da vi niste mrtvi umorni. Ja jako volim i Vas i sve organizatore i nadam se da ću imati mogućnosti doći i sljedeće godine.
  Petra Boljevčan (polaznica masterclassa Paola Pegorara)


  Poštovana i draga prof. Vesna, zadivljen sam i čestitam na hrabrosti, entuzijazmu i ljubavi koju ste uložili u projekt. Život bez glazbe je tužan, a život bez kulture isprazan. Proći će i dvadeset godina koje će potvrditi Vašu viziju približavanju glazbe i kulture na najvišoj svjetskoj razini prožetu ljubavlju učenika i profesora. Vizionaru kulture srdačne čestitke od svih nas. Dr. Radić (roditelj polaznice Ljetne škole violine Nenada Merlea)